top of page

Zwangerschapsmassage
€60.00

Een zwangerschapsmassage is een weldaad voor moeder en baby. 

Een zwangerschap is één van de mooiste momenten in je leven. Hier wil je natuurlijk ten volle van kunnen genieten. Probeer daarom zeker eens onze zwangerschapsmassage. Te boeken vanaf 12 weken zwangerschap!

 

 

Waarom een zwangerschapsmassage?

Tijdens de zwangerschap ondervindt een vrouw wel eens last van allerlei ongemakken. Die kunnen de zwangerschap soms minder prettig maken dan vooraf gedacht was. Ook vermoeidheid of te weinig slaap kan extra stress veroorzaken in je lichaam. Bovendien wordt bewegen telkens moeilijker met een steeds dikker wordende buik. Hierdoor kunnen de gewone dagelijkse taken lastiger worden om uit te voeren.

 

Deze massage kan al veel van deze kwaaltjes verlichten, omdat deze een zeer ontspannend moment is. Ontspanning werkt stress verlagend waardoor het lichaam beter kan reageren op de kwaaltjes.

De massagetechnieken die we gebruiken zorgen voor een betere nachtrust. Ze helpt met een vermindering van rugpijn en een vermindering van eventuele bekkenklachten. Het zorgt voor een afname van stress waardoor ontspannen makkelijker gaat. Daarnaast krijg je soepelere spieren en bevordert het de circulatie van het bloed.

Bij een zwangerschapsmassage lig je in zijligging om comfortabel van de massage te genieten;

Contra-indicaties

  • harde buiken die met regelmaat terugkomen

  • zwangerschapsvergiftiging

  • hevige buikpijn

  • koorts, onwel

  • een risicozwangerschap (een miskraam of vroeggeboorte, meerlingen, …)

Herkent u zichzelf in één van deze punten? Raadpleeg best dan eerst uw arts alvorens een afspraak te maken;

bottom of page