Quantum-touch
€60.00

Quantum-Touch is een methode van genezing met energie die gebruik maakt van de principes van resonantie en afstemming  om genezing te bevorderen. Als therapeut focus ik me op het versterken van de levenskrachtenergie  in combinatie met verschillende ademhalingstechnieken en lichaamsbewustzijnsoefeningen.

Wat ziin de effecten van Quantum-Touch?

1. Snelle en diepgaande vermindering van pijn:
Quantum-Touch kan helpen bij :

  • Pijn/ontstekingen

  • Gewrichtsklachten

  • Migraine

  • Verkeerde lichaamshouding

  • Emoties

  • Schouder/rug/nekklachten

2. Versnelling van het genezingsproces:

Het lichaam heeft een onvoorstelbare mogelijkheid om zichzelf te genezen en Quantum-Touch helpt om dit proces de activeren. We zouden enorme lange lijst kunnen samenstellen over alle ziektes, afwijkingen en condities waarbij de behandeling met Quantum-Touch geholpen heeft. Er zijn talloze verhalen van Quantum-Touch therapeuten over verbetering in lichamelijk en geestelijke condities bij o.a. kanker, infecties, post traumatisch stress syndroom, leverproblemen, oogproblemen, scoliose en nog veel meer. Het lichaam kan zichzelf genezen en Quantum-Touch versnelt dit proces.

3. Uitlijning van botten en wervels naar hun oorspronkelijke stand:

Het uitlijnen van botten en wervels zodat ze weer in hun oorspronkelijke, bedoelde stand kunnen komen
Er is één ding waarin Quantum-Touch verschilt van vele andere technieken en dat is dat we het lichaam mee kunnen helpen om zich “uit te lijnen” en botten en wervels de kans te geven om hun oorspronkelijke, gewenste stand weer in te nemen.

4. Ontstekingen die ontstaan na verwondingen zijn snel te genezen:

Quantum –Touch werkt geweldig na operaties, zowel bij trauma’s als bij verbrandingen.
De quantum-touch therapeut zorgt voor een hoog trillingsveld van levenskrachtenergie op een gebied met pijn of ontsteking hierdoor gaat de ontvanger zijn/haar trillingsveld resoneren en afstellen waardoor het zelfherstellend vermogen wordt gestimuleerd en healing mogelijk wordt.

5. Emotionele en psychologische condities reageren goed op Quantum-Touch:

Paniekaanvallen verdwijnen meestal snel met een Quantum-Touch behandeling en ik heb verhalen gehoord dat Quantum-Touch goede resultaten heeft gegeven bij MPD (meerdere persoonlijkheden stoornis) en bij OCD (stoornis waarbij de kwaliteit van het leven in aanzienlijke mate wordt aangetast door angst, dwanggedachten en dwanghandelingen).
Levenskrachtenergie kan ervoor zorgen dat je emotioneel in balans komt en het zorgt vaak voor snelle en krachtig veranderingen in emotionele storingen. Vaak is iemand die erg pijnlijke emoties ervaart binnen 15-30 minuten weer in balans.

6. Ontspanning-, meditatie- en slaapverbetering:

Binnen 2-7 minuten beginnen de meeste mensen met hun ogen te draaien, vooral tijdens een behandeling van het hoofd, terwijl ze liggen. Ze voelen zich vaak erg ontspannen, alsof ze in slaap vallen. Ik heb gehoord dat er in de psychologie literatuur gezegd wordt dat er niets is waardoor mensen zó snel in slaap kunnen vallen, behalve misschien als ze zwaar depressief zijn of na het toedienen van een narcose. Veel mensen hebben het gevoel alsof ze supersnel in de diepste meditatie ooit belanden. Anderen kunnen, na een Quantum-Touch behandeling eindelijk voorstellen wat meditatie betekent!