Relaxerende massages

Er worden géén erotische, of erotisch getinte massages gegeven!!

Ontspanningsmassage
v.a. €50,00

Ook mogelijk met pure gecertificeerde argan olie. = +€5.00

Een ontspanningsmassage is een ware traktatie voor lichaam en geest en een van de oudste en gezondste manieren om te ontspannen. Een massage is dus geen luxe, maar een echte noodzaak. Om je dagelijks goed te voelen en te kunnen functioneren is het belangrijk dat je regelmatig een moment van rust pakt. Met een ontspanningsmassage herlaad je je batterijen en zeg je stress vaarwel.

Een ontspanningsmassage heeft vele voordelen: het maakt spieren soepeler, neemt spierkrampen weg, brengt de bloedsomloop op gang en zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen. Met een massage geef je je immuunsysteem en weerstand ook een boost, wat ervoor zorgt dat je minder vaak ziek bent. Met een ontspanningsmassage verminder je lichamelijke klachten, waardoor je je ook geestelijk weer goed voelt en andersom. Hoe jij je voelt, is namelijk onlosmakelijk verbonden met eventuele lichamelijke klachten. Met een massage creëer je rust in je hoofd en lichaam en zorg je ervoor dat stress geen kans maakt.

 

Hot stone massage
€55,00

De massage die ontgift, afvoert en ontspant.

Deze massage met warme basaltstenen werkt heerlijk ontspannend. De warmte dringt diep door in spieren en botten. Hierdoor lossen vermoeidheid en spanning op.
Een hotstone massage is aan te raden bij acute en chronische spierpijnen, rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, slechte doorbloeding, luchtwegproblemen, stress, vermoeidheid, zwakte, spijsverteringsproblemen en lymfeproblemen. Of als u gewoon lekker wilt genieten.

De stenen werken aardend. Ze brengen evenwicht en verbeteren de verbinding met de aarde. Dit helpt spanningen af te voeren en brengt ervaringen van rust en veiligheid, het gevoel met beide benen op de grond te staan en het vermogen om inspiratie om te zetten in materie.

Bij temperaturen vanaf 22° wordt er geen hot stone massage meer gegeven.

Wij raden u dan de jade stone massage aan, die kan gegeven worden met zowel warme, als koude stenen.

Jade stone massage
€55,00


Bij de Jade Stone massage wordt er gebruik gemaakt van koude of warme jadestenen.

Jade is een reinigende en beschermende steen.

Doel van de massage:

helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten
biedt verlichting bij stijve en pijnlijke spieren
verzacht reumatische pijnen
verwijdert gifstoffen uit het lichaam
helpt bij gal-, maag en darmklachten
heeft een positieve werking op nieren, bijnieren en blaas.
werkt positief op de geestelijke en lichamelijke oververmoeidheid en herstelt hierdoor de vitaliteit en levenslust
helpt bij prikkelbaarheid, vermoeidheid, onrust


Na de massage is er een rustmoment van 5 minuten en wordt je nog een glaasje water aangeboden.

Het is aangeraden om na de behandeling veel water te drinken om eventuele afvalstoffen die vrijgekomen zijn, af te voeren.

Bamboemassage
€55,00

Deze massage wordt afgeraden indien u een fijne en/of magere lichaamsbouw hebt!

Een massage die hier in België steeds meer bekendheid krijgt is de bamboemassage. De naam geeft natuurlijk al aan waar het bij deze massage om draait, namelijk bamboestokken.

Deze massage prikkelt de zenuwuiteinden in de huid maar bij een krachtiger druk vooral de spieren waardoor de bloedsomloop beter op gang komt en de afvalstoffen afgevoerd worden.

De massage heeft een dieper effect dan een normale massage en zorgt voor een betere conditie van het lichaam, minder vermoeidheid en minder stress. Hierdoor wordt gezorgd voor een complete ontspanning van lichaam en geest.

Chocolade massage
€60,00
Specifieke massages
V.a. €20,00

Geniet van een chocolade massage.
Warme amandelolie met een vleugje zuivere cacao olie.

Momenteel word de Hot Chocolate Massage de "zoetste verwenning" genoemd sinds massage bestaat. Cacao bevat Theobromine, dat er voor zorgt dat het niveau van serotine en endorphine (gelukshormoon) in ons lichaam verhoogd wordt. Het zijn deze hormonen die ons een goed gevoel geven waardoor u zich na de massage heel prettig voelt.

Tevens heeft de cacao-olie een actieve conserveringsstof – deze zorgt voor vertraging van het verouderingsproces van de huidcellen, en neutraliseert ze.

 

Hot Chocolat Massage is een gecombineerde beauty- en wellness behandeling, die de huid en de persoon een compleet verwengevoel geeft.

Rug, schouder en nek massage

Gelaat en hoofd massage

Voet en onderbeen massage

hand en onderarm massage

De duurtijd van deze massages is telkens 20 minuten, behalve de rug, schouder en nekmassage, deze is 30 minuten.

 En zijn gericht op bepaalde zones van het lichaam.

Uiterst geschikt voor mensen met een kantoorbaan of zwaar beroep daar speciale aandacht gaat naar het ontspannen en soepel maken van spieren waardoor stress vermindert en je energieniveau verhoogt. 

 
Kaarsmassage
€65,00
Kruidenstempelmassage
€65,00

Een ontspannende massage waarbij niet gewerkt wordt met massageolie maar met een speciaal voor massages geproduceerde kaars. Onze kaarsen bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten zoals: sheabutter, jojoba, grape-seed oil, silk en huidconditioners, waardoor de huid gevoed en gehydrateerd wordt.

Door opwarming smelt de kaars en wordt de heerlijk geurende, gesmolten olie verdeeld op uw huid. Na deze zachte manier van aanbrengen volgt een stevige massage.

Door de speciale samenstelling wordt de kaarsolie niet zo heet als het bekende kaarsvet maar voelt deze zeer aangenaam warm en zult u een geweldige ontspanning ervaren door de aroma-therapeutische werking van de kaarsolie. Ons doel is u te laten genieten!

Penseelmassage
€20,00

Met de penseelmassage kunt u even heerlijk ontspannen middels zachte aanraking.

Deze bijzondere en ontspannende gezichtsmassage wordt uitgevoerd met 2 penselen.

De beide penselen gaan met langzame, vloeiende penseelstreken over het gezicht, het decolleté, de schouders, en de bovenarmen.

Door de zachte aanraking ontstaat er een ontspannend effect. En wordt er door deze massage  de zenuwuiteinden, de tastcellen in de huid, en de (dons)haren geprikkeld. Door een kettingreactie ontspannen ook de dieper gelegen gezicht spieren.

Door de zachte aanrakingen vinden er geen huidverschuivingen plaats.

Daarom is de penseelmassage zeer geschikt voor de rijpere en/of gevoelige huid.

Er wordt tijdens de behandeling geen gebruik gemaakt van crèmes of oliën.

Met een heerlijk ontspannen muziekje op de achtergrond komt u helemaal tot rust. U kunt even wegdromen en u geniet van een moment voor uzelf.

 Bent u nieuwsgierig geworden naar deze massage? Probeer deze dan gerust een keer. Een bijzondere ervaring, een bijzondere gezichtsmassage bij Lotus Healings

De kruidenstempelmassage is een Oosterse massage. De massage gebeurt met kruidenstempels. Dit zijn warme bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, activerende of ontspannende eigenschap bezitten. De stempels die bij ons gebruikt worden zijn gevuld met Europese kruiden, meer afgestemd op onze westerse huid.

Hoe verloopt een kruidenstempelmassage?

Vóór de behandeling wordt een scrub uitgevoerd over het hele lichaam. Tijdens deze behandeling worden de kruidenstempels gestoomt. Hierdoor wordt een aangename geur verspreid die het wellness-effect verhoogt. De aroma’s van de kruiden werken ook helend en ontspannend, onze longen en neusslijmvliezen zijn erg gevoelig voor de geuren en etherische invloeden van de kruiden. De kruiden worden net voor bloeitijd geoogst, zodat zij beschikken over hun volle aroma. Het drogen gebeurd op artisanale wijze. Ze worden in natuurlinnen verpakt met daarna nog een luchtdichte verpakking zodat zij bij de behandeling hun volle aroma kunnen afgeven.

Behalve een ontgiftigende massage is een kruidenstempelmassage ook een zeer onstpannende massage. De warmte van de stempels en de geuren die de kruiden verspreiden zorgen voor dit dubbel effect. 

Elke graad meer dan onze lichaamstemperatuur, verhoogt de stofwisseling met 15 %. De warmte van kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding en de stofwisseling en zorgt voor soepelere spieren. De helende effecten van de kruiden dringen tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De bloedvaten zetten uit en de huid wordt intenser doorbloed. Schadelijke stoffen worden sneller afgevoerd. De massage stimuleert het lichaam om beter te werken en brengt het tegelijkertijd tot rust. Het lichaam tintelt uren na de massage nog steeds. Van alle massages is kruidenstempelmassage het meest doordringend.

Voor wie is een kruidenstempelmassage geschikt?

Een kruidenstempelmassage is een ideale massage voor wie gespannen is, moe of lusteloos. Dankzij de kruiden en hun aroma's zal niet alleen het lichaam zich ontspannen maar zal er ook op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomen. De massage biedt hulp in stressvolle momenten omdat ze het lichaam stimuleert en nieuwe energie geeft.

Magnesium massage
€65.00

Waarom kiezen voor een magnesium massage.

… ONTSPANT: De magnesium komt via de huid direct in het interstitium, wat een diepe ontspanning geeft van de mind & body.

… HERSTELT: Het helpt bij herstel van de spieren. Kramp verdwijnt, spierpijn neemt af en gewrichtspijn wordt verlicht.

... ONTZUURT: Het magnesium zorgt voor versnelde afvoer van melkzuur uit de spieren en draagt bij aan het herstel van de pH in het lichaam.

Kenmerken van een tekort aan magnesium: o.a. verkramping spieren, spierzwakte, koude voeten / slechte doorbloeding, chronische vermoeidheid, depressies, slechte nachtrust, slaperig, stress, …

Onze magnesium massage  is een relaxmassage met véle voordelen waarbij onder andere op de rug zal gewerkt worden met extra aandacht voor nek en schouders. De onderbenen worden tevens meegenomen en je kan genieten van een heerlijke voet- en handmassage gevolgd door een speciale magnesium voetenpakking.  Om de relaxatie nog intenser te maken wordt er tijdens de gelaatsmassage gebruik gemaakt van edelstenen met elk hun specifieke werking.
Een "Lotus Healings" moment verzekerd!

* Tijdens de massage kan je soms een prikkeling of tintelend gevoel ervaren. Dit kan geen kwaad en is volkomen normaal, zeker als je nog niet gewend bent aan magnesiumolie.

Wanneer best niet kiezen voor een magnesium massage? (contra-indicaties)
Bij (veel) open wondjes (dit kan pikken), Verminderde nierfunctie, Neuromusculaire aandoeningen, (te) Lage bloeddruk, (te) Lage hartslag.

Facelift massage
€35.00

Wat mag u van deze behandeling verwachten ?

 

De facelift massage is een natuurlijke gezichtsbehandeling die het verouderingsproces van de huid vertraagt en rimpels vermindert.

Stress, spanningen en onze leefomstandigheden hebben invloed op de huid en zijn bepalend voor de structuur en stevigheid van onze huidstructuur.

Spanningen bouwen zich op in ons gezicht, nek en schouders en zorgen voor rimpels en lijnen in het gezicht.

Door middel van doeltreffende technieken die inwerken op de spieren in het gezicht en het dieper liggende bindweefsel in de huid, wordt gewerkt aan een jonger en vitaler uitziend gelaat, zonder chirurgische ingrepen.

Deze behandeling heeft een positief effect op de huid, gezichtsspieren, bindweefsel en lymfestelsel. Naast het liftende effect zorgt de behandeling tevens voor een heerlijke en diepe ontspanning van gezicht, hoofd, nek, het gehele lichaam en de geest.

 

Men kan de facelift massage afzonderlijk nemen voor bijvoorbeeld een bruiloft of een avondje uit.

Voor een blijvend resultaat is het aangeraden om een kuur(= -10%) te ondergaan van 8 à 10 behandelingen

(afhankelijk van de huidconditie en 1 behandeling per week), daarna 1x per maand voor onderhoud.

Het gelaat wordt helemaal gestimuleerd, geactiveerd, gelift, verwend en na 1 behandeling is het liftend effect al zichtbaar