top of page

Magnesium massage
€60.00

Waarom kiezen voor een magnesium massage.

… ONTSPANT: De magnesium komt via de huid direct in het interstitium, wat een diepe ontspanning geeft van de mind & body.

… HERSTELT: Het helpt bij herstel van de spieren. Kramp verdwijnt, spierpijn neemt af en gewrichtspijn wordt verlicht.

... ONTZUURT: Het magnesium zorgt voor versnelde afvoer van melkzuur uit de spieren en draagt bij aan het herstel van de pH in het lichaam.

Kenmerken van een tekort aan magnesium: o.a. verkramping spieren, spierzwakte, koude voeten / slechte doorbloeding, chronische vermoeidheid, depressies, slechte nachtrust, slaperig, stress, …

Onze magnesium massage  is een relaxmassage met véle voordelen waarbij onder andere op de rug zal gewerkt worden met extra aandacht voor nek en schouders. De onderbenen worden tevens meegenomen en je kan genieten van een heerlijke voet- en handmassage gevolgd door een speciale magnesium voetenpakking.  Om de relaxatie nog intenser te maken wordt er tijdens de gelaatsmassage gebruik gemaakt van edelstenen met elk hun specifieke werking.
Een "Lotus Healings" moment verzekerd!

* Tijdens de massage kan je soms een prikkeling of tintelend gevoel ervaren. Dit kan geen kwaad en is volkomen normaal, zeker als je nog niet gewend bent aan magnesiumolie.

Wanneer best niet kiezen voor een magnesium massage? (contra-indicaties)
Bij (veel) open wondjes (dit kan pikken), Verminderde nierfunctie, Neuromusculaire aandoeningen, (te) Lage bloeddruk, (te) Lage hartslag.

bottom of page