Lichaamsverzorgingen 

images (4).jpg

Stress is een veel voorkomend probleem de dag van vandaag.

Daarom willen we bij Lotus Healings, jullie laten onderdompelen in een oase van rust tijdens onze lichaamsverzorgingen en pakkingen.

Rug Wellness Treatment

             €45.00

Deze behandeling omvat de volledige huidverzorging van de rug, schouders, en een gedeelte van de bovenarm.

-reiniging

-diepte-reiniging

-relaxerende massage

-lichaamspakking

-afwerking met verzorgende lotion

Lichaamsscrub

€50.00

 Laat uw huid opnieuw stralen en zachter, gladder aanvoelen met behulp van een scrub. De crème met fijne frambozepitjes zorgt niet alleen voor een intensieve reiniging, hij verwijdert bovendien ook de dode huidcellen en verzacht een ruwe, droge huid.
Scrub voltooid? Dan volgt er nog een verzorgende crème. Het product wordt direct door de huid opgenomen en zorgt voor een intense hydratatie. 

-Scrub van armen, benen en rug.

-Verzorgende hydraterende créme

 Rug Wellness massage

             €30.00

Deze behandeling omvat een reiniging en relaxerende massage van de rug, schouders, en een gedeelte van de bovenarm.

-reiniging

-diepte-reiniging

-relaxerende massage

-afwerking met verzorgende lotion

Lichaamspakking

€60.00

Laat je eens inpakken.

Weet je wat het beste recept is voor een superzachte en gehydrateerde huid? De combinatie van werkzame stoffen uit algen én een warmtedeken. Een lichaamspakking werkt heerlijk ontspannend. Het ontgift je lichaam en stimuleert de stofwisseling.

Heb je last van een droge en trekkerige huid of wil je lekker ontspannen? Met een lichaamspakking geniet je van een goede verzorging met directe verbeteringen: je voelt het én je ziet het. 

Tijdens deze behandeling van 60 minuten verwijderen we eerst met een speciale lichaamspeeling de dode huidcellen. Tegelijkertijd reinigt dat je poriën. De peeling stimuleert ook de doorbloeding van de huid waardoor de werkzame stoffen uit de pakking beter worden opgenomen.
Na de peeling brengen we de pakking aan en word je toegedekt met een warmte deken. Nu mag je 20 minuten lekker genieten van de warmte en de heerlijke geuren. Door de warmte gaan je huidporiën open staan en worden de werkzame stoffen door je lichaam opgenomen.

Keuze uit: 

-afslanking pakking

-hydraterende pakking

-zware benen pakking

-verstevigende pakking