Lichaamsverzorgingen 

images (4).jpg

Stress is een veel voorkomend probleem de dag van vandaag.

Daarom willen we bij Lotus Healings, jullie laten onderdompelen in een oase van rust tijdens onze lichaamsverzorgingen en pakkingen.

Rug Wellness Treatment

             €45.00

Deze behandeling omvat de volledige huidverzorging van de rug, schouders, en een gedeelte van de bovenarm.

-reiniging

-diepte-reiniging

-relaxerende massage

-lichaamspakking

-afwerking met verzorgende lotion

Lichaamsscrub

€50.00

 Laat uw huid opnieuw stralen en zachter, gladder aanvoelen met behulp van een scrub. De crème met fijne frambozepitjes zorgt niet alleen voor een intensieve reiniging, hij verwijdert bovendien ook de dode huidcellen en verzacht een ruwe, droge huid.
Scrub voltooid? Dan volgt er nog een verzorgende crème. Het product wordt direct door de huid opgenomen en zorgt voor een intense hydratatie. 

-Scrub van armen, benen en rug.

-Verzorgende hydraterende créme

 Rug Wellness massage

             €30.00

Deze behandeling omvat een reiniging en relaxerende massage van de rug, schouders, en een gedeelte van de bovenarm.

-reiniging

-diepte-reiniging

-relaxerende massage

-afwerking met verzorgende lotion

Lichaamspakking

€60.00

Laat je eens inpakken.

Weet je wat het beste recept is voor een superzachte en gehydrateerde huid? De combinatie van werkzame stoffen uit algen én een warmtedeken. Een lichaamspakking werkt heerlijk ontspannend. Het ontgift je lichaam en stimuleert de stofwisseling.

Heb je last van een droge en trekkerige huid of wil je lekker ontspannen? Met een lichaamspakking geniet je van een goede verzorging met directe verbeteringen: je voelt het én je ziet het. 

Tijdens deze behandeling van 60 minuten  krijg u een heerlijke bodypeeling die de dode huidcellen verwijderd. Hierna zal de  pakking zorgvuldig op het lichaam aangebracht worden. Daarna wordt het lichaam gewikkeld in folie. Vervolgens gaat u heerlijk relaxen onder een warme deken. De verwarming van het lichaam versterkt de werking van de pakking en het bevordert de ontgifting. De pakking moet 20 tot 30 minuten intrekken. Daarna wordt de overtollige pakking verwijderd in de vorm van een hot towel steam ritueel, (vochtige warme doek) en de huid ingewreven met een voedende bodycrème. Na een lichaamspakking voelt u zich als herboren en voelt de huid zijdezacht aan. 

Door de warmte gaan je huidporiën open staan en worden de werkzame stoffen door je lichaam opgenomen.

Keuze uit: 

-afslanking pakking

-hydraterende pakking

-zware benen pakking

-verstevigende pakking