Lotus Healings.

Over

Voetreflexologie
€25,00
Reiki
€45,00
Oorkaarsentherapie
€35,00

Voetreflexmassage is met name  geschikt voor een ieder die problemen ondervindt bij spanningen, stress, slapeloosheid, energiegebrek,vermoeidheid 

bij kinderen: onrustig slapen, ADHD,  buikkrampen

Luxe Voetreflexologie
€45,00

Bij aanvang van de behandeling worden uw voeten verwend met een voetbad.
Tijdens de behandeling worden de reflexen aan de boven, onder en zijkanten van de voeten gestimuleerd door middel van verschillende druk-en massagetechnieken.
Alsook wordt er met een heerlijke warme jadesteen gemasseerd waardoor spierstijfheid, spierpijnen en/of krampen verzacht worden dit door toevoeging van warme olie.
Na de behandeling worden uw voeten verzorgd met een voedende crème.

Reiki is een vorm van alternatieve zorg. Het kan dus aanvullend worden gebruikt naast reguliere zorg (het is geen vervanging; raadpleeg bij klachten ook altijd een arts). Het kan helpen om lichamelijk, emotioneel en mentaal balans te ervaren. Soms wordt het bijvoorbeeld gebruikt om emoties of trauma’s te helen, verslavingen te doorbreken, inzicht te krijgen in het doel van je leven en om je bewustzijn te vergroten. Je ontvangt diepterelaxatie liggend, met je kleren aan. Vaak is het prettig om ruim zittende en gemakkelijke kleding aan te hebben. Er wordt wel gevraagd om je schoenen uit te doen, een behandeling duurt een halfuur tot uur. Gedurende deze tijd leg ik mijn handen op diverse plaatsen op het lichaam. Dit gebeurt intuïtief, Je hoeft zelf als ‘ontvanger’ niets te doen.

Oorkaarsen kunnen helpen bij oorpijn, irritaties van het oor en bijholten, oorsuizen, keelpijn, slechthorendheid, nervositeit, stress, hoofdpijn, migraine, sinusitis, beginnende verkoudheid, griep